Laskuvarjohypyn terveyshyödyt

Laskuvarjohyppy on monien ihmisten haaveina kokeilla jossain vaiheessa elämää. Monet ihmiset eivät tiedä, että tällä toiminnalla on todellakin monia etuja keholle, enemmän kuin pelkkää adrenaliiniryöpytystä.

Laskuvarjohypyn terveyshyödyt

Laskuvarjohyppy auttaa sinua unohtamaan stressin, unohtamaan huolet ja vain nauttimaan elämästä. Laskuvarjohyppy itsessään sisältää vapaan putoamisen noin 14 000 jalan nopeudella 120 mph minuutin ajan ja sitten laskuvarjojen vetämisen ja rauhallisen liukumisen maahan 5 minuutin ajan. Miten laskuvarjohyppy sitten oikein määritellään? Henkilön laskeutumista lennolle lentokoneessa, kun hän käyttää tai aikoo käyttää laskuvarjoa koko laskeutumisen tai sen osan aikana.Tärkeimmät elementit ovat tässä ilma-alukset ja laskuvarjo. “Ilma-aluksen” on oltava juuri sellainen ajoneuvo, joka liikkuu ilman läpi. Lentokoneen ei tarvitse olla lentokone. Se voi olla  myös kuumailmapallo. “Laskuvarjo” on oltava läsnä, mutta sen ei tarvitse olla tietynlainen. Nykyään se on lähes aina neliönmuotoinen. Laskuvarjohyppyjä suoritetaan käyttäen “kahden laskuvarjohyppyjärjestelmää”, joka koostuu “säiliöstä” (selkäreppu, johon kangas taitetaan) ja kahteen laskuvarjoon: pääkappale ja varmuuskopiointi laskuvarjo (tai “varanto”), jos laskuvarjohypyn aikana ilmenee toimintahäiriö. Useimmissa laskuvarjourajärjestelmissä on asennettu laite, joka avaa laskuvarjohyppyjä siinä tapauksessa, mikäli laskuvarjohyppääjä ei pysty avaamaan omaa laskuvarjojaan. Näiden epäonnistumisten välttämiseksi on mahdollista kokeilla tandem-laskuvarjohyppyä, joka on voimakkaasti säännelty, mutta upea tilastollinen turvallisuus, mikäli ei halua ottaa laskuvarjohypystä itsessään turhaa stressiä.

Laskuvarjohyppäämisen psykologiset, fyysiset ja emotionaaliset terveyshyödyt

Psykologit sanovat, että halu kokeilla korkean riskin toimintaa on olennaisen tärkeää ihmisen lajin jatkumisen kannalta. Kun hyppäät, keskityt siihen, mitä teet, et mihinkään muuhun. Unohdat kaikki huolet ja tavanomaiset elämän rutiinit. Tämä voimakas keskittyminen adrenaliinin tuottamaan rysäykseen antaa sinulle puhdistetun olon, sekä henkisesti että fyysisesti. Laskuvarjohyppääminen rakentaa käsivarsien voimaa, jota tarvitset laskuvarjon hallintaan varten, sekä alemman kehon suuria lihasryhmiä laskeutumista varten. Laskuvarjohyppy itsessään polttaa paljon energiaa kehossa.Jos voit hypätä, voit tehdä mitä tahansa. Laskuvarjohyppääminen on mitä ilmeisemmin erittäin äärimmäistä toimintaa. Se on myös erinomainen tapa auttaa sinua ymmärtämään, että olet vahvempi kuin mitä olet mielessäsi itsestäsi ajatellut. Jos pystyt hyppäämään laskuvarjolla koneesta, voit tehdä mitään – mukaan lukien nousemaan suuren joukon eteen pitämään puheen! Kun olet kokeillut laskuvarjohyppyjä, voit luottaa siihen, että olet valmis kokeilemaan sitä tai jotain muuta yhtä jännittävää milloin tahansa – sinut on haastettu. Laskuvarjohyppy muuttaa elämäsi! Kuten useimmilla ihmisillä, sinulla on monia pelkoja. Valitettavasti nämä uskomukset estävät useimpien ihmisten elämää. Kun otat “suuren harppauksen”, ymmärrät, että elämä ei ole yhtä vaarallista kuin mitä sinut on opetettu uskomaan, mikä helpottaa muiden tavoitteiden saavuttamista elämässä. Laskuvarjohyppäämisen jälkeen uskallat lähteä kokeilemaan ehkä jotain uutta haastetta, jota olet pelännyt tähän asti. Laskuvarjohyppääminen on ennenkaikkea luottamuksen luomista itseesi. Heti hyppäämisen jälkeen huomaat jotain erilaista itsestäsi. Tiedätkö sen tunteen, kun olet saavuttanut jotain suurta? Olet melkein kuin uusi henkilö sen jälkeen tai ainakin uudistunut henkilö, jolla on kuten aikaisemmin todettu, vähemmän pelkoja ja estoja elämään. Laskuvarjohyppääminen antaa elämää muuttavan luottamuksen kasvun!

Laskuvarjohyppäämisen psykologiset, fyysiset ja emotionaaliset terveyshyödyt

Adrenaliini on yleisen terveyden kannalta välttämätön selviytymismekanismi. Tunnet itsesi innostuneeksi ja energiseksi, kun kehosi reagoi adrenaliiniryöppyyn. Lisäksi laskuvarjohyppääjät sanovat, että tämä toiminta vaatii voimakasta valvontaa mielen suhteen. Saat parempaa tietoisuutta ympärilläsi olevista asioista, kun hyppäät pois koneesta, joten tämä on yksi hieno syy lisää kokeilla vihdoin laskuvarjohyppäämistä, sillä tietoisuuden kokeminen muuttaa itsessään elämäsi. Mikään ei myöskään ole ennallaan, mielesi kannalta, hyppäämisen jälkeen. Teit mahdottomasta totta! Adrenaliinivahvistus yhdistettynä luottamuksen lisääntymiseen antaa sinulle uuden näkökulman ympärilläsi olevasta maailmasta – jopa kasvattamalla kauneuden käsitystäsi! Laskuvarjohyppy tarjoaa todennäköisesti sinulle elämäsi kauneimmat näkymät ilmasta käsin, jota vaikea päihittää muulla tavoin.